A koreai emberek már évezredek óta használják a ginzenget különféle egészséges receptek készítésére, télen, nyáron, vagy amikor könnyen kimerülnek. A ginzengről ismert, hogy fokozza az immunrendszert, és fokozza a koncentrációt. Mi lehet ennél jobb étrend- kiegészítő a fizikailag és szellemileg is kihívást jelentő meleg nyári napok alatt? A ginzeng Kelet-Ázsiában régóta ismert természetes vágyfokozó hatása miatt, melyet természetes „viagra”-ként ismertek. Ízesítsd meg a nyári italodat a Cheong Kwan Jang koreai vörös ginzeng erejével. Íme, néhány könnyedén elkészíthető szuper ital, melyek egy fárasztó, meleg nyári nap végén biztosan jól fognak esni!
1. Ez a lendületes, frissítő ginzeng koktél recept, amely finom íze mellett megfelelő a stressz által okozott tünetekre és növeli a szellemi, fizikai teljesítőképességet. is.
Hozzávalók:
● 2 cl meleg vízben feloldott 1 gramm Cheong Kwan Jang koreai vörös ginzeng kivonat
● 1 narancs leve
● 1 lime leve
● 1 dl alkoholmentes pezsgő vagy szóda (ízlés szerint választható)
Elkészítése: Öntsük egy koktél shakerbe (vagy pohárba) a feloldott ginzeng kivonatot és a gyümölcsök levét, majd néhány jégkockával rázzuk össze. Töltsük egy pezsgőspohár feléig, majd öntsük fel ízlés szerint alkoholmentes pezsgővel vagy szódával.
2. Banán-ginzeng smoothie, az igazán gyümölcsös élményért. Élénkítő hatása miatt tökéletesen fogyasztható reggeliként is, hiszen gyorsan és egyszerűen elkészíthető ez a hűsítő energiabomba.
Hozzávalók:
● 1 banán
● Kb. 10-15 szem áfonya
● 120 ml tej (helyettesíthető bármilyen növényi tejjel)
● 2-3 teáskanál méz
● Kb. 10 db jégkocka
● 2 cl meleg vízben feloldott 1 gramm Cheong Kwan Jang koreai vörös ginzeng kivonat
Elkészítése: A banánt, az áfonyát, a tejet, a Cheong Kwan Jang koreai vörös ginzeng feloldott kivonatot és a mézet tegyük egy turmixgépbe vagy smoothie készítő gépbe, és ízlés szerint a jéggel vagy anélkül turmixoljuk össze és már fogyaszthatjuk is.
3. Extra frissítő ginzenggel megbolondított koktél, mely bővelkedik A-, C-, E-, K- és B-vitaminokban, valamint ásványi sókban és nyomelemekben, nátriumban, káliumban, magnéziumban, vasban, cinkben. Egy kis mentával megbolondítva ellenállhatatlan lesz!
Hozzávalók:
● 2 dl tonik
● egy lime leve
● Kb. 10 db jégkocka
● 2 cl meleg vízben feloldott 1 gramm Cheong Kwan Jang koreai vörös ginzeng kivonat
● Ízlés szerint mentával ízesíthető
Elkészítése: Öntsük a tonikot, a lime levét és a vörös ginzeng kivonatot egy shakerbe, vagy egy erre alkalmas pohárba és rázzuk össze a jéggel. Egy pohár aljába kissé préseljünk össze egy kevés mentalevelet, majd öntsük rá a hűsítő italt.
4. Trópusi ginzeng smoothie, ha egy igazán frissítő nyári ízvilágra vágynánk. A trópusi gyümölcsök nemcsak finomak, de tele vannak vitális anyagokkal, mikrotápanyagokkal. Aki rendszeresen fogyasztja ezeket, sok betegség ellen felvértezi szervezetét, akárcsak a Cheong Kwan Jang koreai vörös ginzeng kivonat. A kettő együtt pedig igazi vitaminbomba!
Hozzávalók:
● 2,5 dl kókuszvíz
● 60 g friss mangó
● 60 g ananász darab (lehet konzerv is)
● 2 cl meleg vízben feloldott 1 gramm Cheong Kwan Jang koreai vörös ginzeng kivonat
● Fél teáskanál fahéj
● Szerecsendió ízlés szerint
Elkészítése: Öntsük a kókuszvizet, a mangót, az ananászt, a koreai vörös ginzeng kivonatot, a fahéjat és a szerecsendiót egy turmixképbe, majd alacsony intenzitáson turmixoljuk össze, míg selymes, pépes állagot nem kapunk.
Ezek azok az italok, amelyet minden egészségtudatos ember bátran fogyaszthat. Élvezze a természet ajándékát, a Cheong Kwan Jang hatéves koreai vörös ginzenget!
Rendeljen online, ingyenesen szállítjuk házhoz termékeinket! https://redginseng.hu/termekek-2/